keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Good to be home.

 
Taksi, lentokone, bussi, juna ja vielä kerran taksi: tiistaiaamuna herättiin helteisessä Berliinissä ja mentiin illalla nukkumaan sateisessa Jyväskylässä. Väliin mahtui viidenkymmenen kilon painoisten matkatavaroiden raahaaminen maasta toiseen, yksi yli tunnin myöhässä ollut lento, bussiin juokseminen (edelleen noiden matkatavaroiden kanssa) sekä Tikkurilan Picnicistä lennosta napattu salaattipäivällinen. Illalla maksettiin vielä rästiin jääneet laskut, purettiin laukut (ihan koska olemme miehen kanssa tässä asiassa molemmat yhtä pedantteja: laukut on purettava heti reissusta saavuttaessa), pestiin yksi koneellinen pyykkiä ja pujahdettiin omien lakanoiden väliin, omaan sänkyyn.
 
Berliini-postauksiin kyllästyneille tiedoksi, että luvassa on enää yksi Berliinin tärpit -teksti ja sen jälkeen tässäkin blogissa liikutaan pääasiassa lähipuistossa, mummoloissa ja ystävien luona.
 
(Lisäksi paluulento oli sen verran pomppuinen, että allekirjoittanut ei ainakaan nouse lentokoneeseen ihan heti uudestaan.)
 
 
Good to be home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti