perjantai 10. heinäkuuta 2015

Viisi ensimmäistä vuotta."Ongelmat 
ainahan meillä jotain pientä 
halkeilee tapetit ja ovista vetää 
astiat lentävät vaan muuttaisi en mitään 

keskellä yötä nousen ylös 
ja katson kuinka maailma 
se pyörii radallansa 
ja olet vielä siinä 
ei meillä ole huolta
 kuin lantin kaksi puolta
 me olemme 
meillä on toisemme."

Egotrippi: Ongelma

 

Viiden ensimmäisen vuoden aikana ollaan otettu asuntolaina ja ostettu oma koti. Jännitetty yhdessä, ilmestyykö raskaustestiin toivotut kaksi viivaa. Matkustettu häämatkalle Kyprokselle. Keitetty puuroa mikrossa ja muutettu. Laskettu, miten rahat riittävät. Ostettu Brion vaunut, pieniä yöpukuja ja koottu yhdessä IKEAn pinnasänky. Jääty autolla kiinni lumihankeen. Revitty tapettia seinästä ja maalattu päälle. Lennetty kahdesti perheenä Lontooseen ja kuultu Big Benin soivan. Paiskottu ovia.

Vaihdettu työpaikkaa yhteensä kolmesti ja työsuhdetta samassa ajassa kaksitoista kertaa. Kasvettu vanhemmiksi. Saatu iso joukko äärettömän rakkaita ystäviä. Remontoitu. Uhkailtu erolla. Laskettu taas rahoja ja valvottu öitä. Ostettu farmariauto ja kävelysauvat, varattu lauantaisauna ja tutustuttu naapureihin. Juotu viiniä Colosseumin kupeessa. Opittu tietämään, millainen paikka on HopLop. Asuttu kuukausi Berliinissä, nähty Hitlerin bunkkerin viimeinen paikka ja kuljettu muurin viertä. Huudettu ja itketty taas vähän. 

Oltu naimisissa viisi vuotta.


Mies on kasvattanut parran, alkanut taas treenata uudella innolla ja väitellyt tohtoriksi.

Poika R on täyttänyt neljä, hankkinut itse itselleen parhaat kaverinsa ja päättänyt ryhtyä veturinkuljettajaksi. 

Minä olen vaihtanut hiusvärin vaaleasta tummempaan, yrittänyt ehtiä kaiken kiinnostavan ja rakastunut sushiin.Ja nämä olivat vasta viisi ensimmäistä vuotta.Kuva Caro K.

6 kommenttia: