lauantai 1. elokuuta 2015

Päivitetty retroherkku.


Käsi ylös, kenen muun lapsuusmuistoihin kuuluu lämpimät voileivät? No ainakin minun ja mieheni - ja aina silloin tällöin nostalgiapuuskan vallassa tehdään niitä kahdeksankymmentäluvun meetvursti-tomaatti-sipuli-suolakurkku-leipiä uunissa itsekin. Tämän päivitetyn version vanhasta retroklassikosta nappasimme kuitenkin mukaan pari viikkoa sitten ystävien luona vieraillessamme. Toimii hyvin esimerkiksi iltapalana ja on nopea valmistaa yllättävillekin vieraille.



LÄMPIMÄT VOILEIVÄT

paahtoleipää
paholaisenhilloa
vuohenjuustoa
mustapippuria
rucolaa


Voitele paahtoleivät paholaisenhillolla ja leikkaa päälle siivut vuohenjuustoa. Mausta halutessasi mustapippurilla. Paista leipiä 200 asteessa 10-15 minuuttia. Koristele rucolalla.

2 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle pieni haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos :)! Pitääpä rueta heti pähkäilemään!

      Poista