keskiviikko 16. syyskuuta 2015

On siis syksy.


Jostain syystä tämä on ollut jollain tavalla erilainen syksy. Vaikka selailinkin tarkasti kansalaisopiston syysohjelmaa ja googlasin kaupungin joogatarjontaa, en lopulta kuitenkaan aloittanut tänä syksynä uutta harrastusta. En myöskään tehnyt elämäntaparemonttia tai päättänyt alkaa treenata uudella innolla, vaikka molemmille ehkä olisikin ollut tarvetta. Lisäksi ei ole tullut hinkua täyttää kaappia kauden uutuusvärisillä neuleilla tai uusilla farkuilla, vaihtaa laukkua tai ostaa uusia kenkiä - puhumattakaan siitä, että työpäivän jälkeen olisin jaksanut lähteä kiertelemään vaatekauppoja tai kuluttaa iltani nettikauppojen valikoimia selaillen. Ilmojen viiletessä olen kaivellut vaatehuoneesta viimevuotisen farkkupaitani, keväällä ostamani nahkatakin sekä ikivanhan neuleen - ja ollut ihan tyytyväinen. Jotenkin uudessa työssä, työkavereissa ja työnkuvassa on ollut sen verran opeteltavaa, että kaikki muu on ollut kerrankin kiva pitää ennallaan.

Sama juttu on ollut poika R:n vaatteiden suhteen: kahdet uudet rockstarit kyllä tilasin Noshilta edellisten jäätyä pieniksi ja päivitin nelivuotiaan sadevarustuksen, mutta esimerkiksi viime vuonna hankitut välikausivaatteet pipoineen ja kaulahuiveineen menevät hyvin vielä tänä syksynä. Lastenvaatelanseeraukset jätin tänä vuonna väliin ihan tarkoituksella. Toki melkein klikkasin ostoskorin kuvaa Pompin syysmalliston hirviöpaidan kohdalla ja Mainion ensimmäisestä dropista sekä Gugguulta olisin mielelläni kotiuttanut meille useammankin vaatteen. Silti päätin, että tänä vuonna pärjäämme ilmankin.

Sitten toisaalta on kiva, että kun shoppailee harvemmin, voi hyvällä omallatunnolla ostaa Noshilta nelivuotiaalle ketjumerkkejä laadukkaampia trikoovaatteita tai vaikka itselleen uuden takin, kun se täydellinen yksilö tulee kaupassa vastaan. Niin kuin esimerkiksi tämä syystakki, jonka löysin ohikulkumatkalla Vilasta ja jossa ihastuin erityisesti nahkaisiin hihoihin. Ehkä tämä on sitten se minun syysjuttuni ja syyssatsaukseni - ainakin kylmempiä kelejä odottaa nyt ihan uudella innolla.

4 kommenttia:

  1. Itse ostin tänä syksynä sen verran kalliimmat kengät, että hyvin on vaatteiden yms muiden ostointo pysynyt poissa :D Toisaalta kyllä sieltä kaapin perältä löytyikin sen verran syksyvaatteita, että ei ostelulle ole kyllä muutenkaan tarvetta. Kivannäköinen takki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse olen ostanut sen verran monet neljänkympin ja kymmenen käyttökerran kengät, että nykyään ostan käytännössä vain nahkaisia kenkiä, jos haluan niiden tulevan oikeasti käyttöön. Ja nahkakenkien oston jälkeen ei tosiaan tule täälläkään vähään aikaan kyllä ostettua mutään turhaa ;)...

      Poista