keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pieniä vaatteita.

Pöllöbody // Eerin
Raitabody // HM
Sininen haalari // Mainio clothing
Harmaa body // Lindex
Eläinbody // Lindex
Raidallinen haalari // Lundmyr of Sweden


Niitä on alkanut ilmestyä meillä vähän vaivihkaa, pikkuruisia vaatteita nimittäin. Mainion Kivinen-haalarin tilasin jo heti heinäkuun alennusmyynneistä, silloin kun pikkusisarus oli vasta ensimmäinen rakeinen kuva varhaisraskauden ultrassa ja vielä enemmän toivetta kuin todellisuutta - silloin kun vannoin, etten hankkisi mitään vielä kuukausiin. Sen jälkeen olen eksynyt vauvanvaateosastolle useamman kerran muka sattumalta, ensin vähän vaivihkaa ja mahan kasvaessa yhä päättäväisemmin. Tallinnan-reissulta mukaan tarttui virolaista käsityötä sekä myös se ihana Lundmyr of Swedenin yöpuku, jota silittelin jo helmikuussa Tukholman-matkalla. Tällä kertaa sain kantaa sen rekistä kassalle, odottamaan maaliskuuta.

Silti edelleen, näin puolivälin jälkeenkin, meidän odotus on enemmän varovaista toivomista kuin iloista hehkutusta, ja vaikka kuinka päätin tosissani nauttia tästä toisesta raskaudestani, hiipii mieleen liian usein ajatus siitä, mikä kaikki voi vielä mennä vikaan. Ystävien ja läheisten kyselyihin nimistä, esikoisen hoitokuvioista tai omasta voinnistani huomaan vastaavani edelleen melko ympäripyöreästi, että Katsotaan nyt ja Mikäs tässä, ja onnittelut otan usein vastaan toppuutellen. Siinä missä moni muu sanoo toisessa raskaudessaan unohtaneensa, miten pitkällä milloinkin oli, tiedän minä sen aina tarkalleen. 20+1 on aina vähän turvallisempi lukema kuin 18+6.

Yhtä varovaisia olimme rakenneultran suhteen: toki siitä kysyneille vastasimme, mutta silti läheisistämme kukaan ei tiennyt, että maanantaina istuimme taas siinä samassa odotusaulassa, jossa kaksi kuukautta aikaisemmin katsoimme Antti Ruuskasen keihäskarsintaheittoja. Mutta siellähän se taas ruudulla näkyi: meidän vauva juuri sellaisena kuin pitikin. Terve, vilkas ja kaikin puolin täydellinen pikkuveli.


"Jääkiekkoa voivat kumpikin pelata, mutta me ei kyllä osteta kuin yksi mopo, saavat molemmat pojat mennä samalla," totesi mies myöhemmin autossa.


Fine by me.

10 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitat. Kaikkea hyvää teille! <3 Tosi suloiset kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi, you made my day <3.

   Poista
 2. <3! Ihania vaatteita!

  -R

  VastaaPoista
 3. Miten ihanaa, että sait Tallinnan-reissulla kantaa haaveilemasi vaatteet kassalle. Kirjoitat tosi kauniisti sekä peloistasi että onnestasi. <3

  M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi - joskus nimittäin tuntuu, ettei näppäimille saa mitenkään kerrottua sitä, mitä oikeasti haluaisi. Ja joo, olihan se aika ihana hetki <3.

   Poista
 4. Pikkuveli <3

  -hanna

  VastaaPoista