tiistai 13. lokakuuta 2015

Tallinna sneak peek.


Mistä tietää, että on syysloma? No ainakin siitä, että vaikka koko perhe on jo viikon syönyt maitohappobakteereja ja sen ohella tupla-annoksen d-vitamiineja, herää meistä jokainen flunssaisena ensimmäisenä loma-aamuna. Etenkin, kun luvassa on kolmen päivän kaupunkiloma Tallinnassa.

Mutta onneksi on kylpylä saunaosastoineen, suklaakakku sekä laivan tax freestä ostetut karkit: lopulta pieni flunssa haittasi lomailua yllättävän vähän.

Vaikka kuinka kotona viihdynkin, tuntuu loma jossain muualla kuin kotona aina jollain tavalla enemmän lomalta. Arki iskikin vastaan heti maanantai-iltana kotioven jälkeen: pestävää pyykkiä oli useampi koneellinen, tiskialtaassa vielä perjantaiselta äkkilähdöltä jääneet likaiset tiskit, olohuoneen pöydällä kaksi luokallista korjattavia englanninkokeita ja miehen piti laittaa herätyskello soittamaan aamuseitsemältä. Tallinnan kuviin ja vinkkeihin palataan siis blogissakin sitten, kunhan loma-arki täällä kotona on ensin otettu haltuun - tai ainakin ne tiskit saatu pestyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti