keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Just nyt.


OLOT. Jos joku vielä käyttää minun kuulteni ilmausta seesteinen keskiraskaus, niin en vastaa seurauksista. Vaikka viikkoja on edessä vielä viitisentoista, alan olla jo niin iso, että termit jalkapallo ja jalkapallomaha toistuvat jatkuvasti ihmisten kommenteissa. Samalla kaikki loppuraskauden ikävimmät vaivat tuntuvat ilmaantuneen viimeisen parin viikon aikana, kymmenisen viikkoa etuajassa, ja etenkin edellinen viikko oli jo melko tuskainen. Oloa ei yhtään paranna jo kuudetta viikkoa jatkuva flunssa, joka on tällä viikolla alkanut tuntua myös poskionteloissa. 


YSTÄVÄT. Maanantaisen työpäivän jälkeen eteisen matolta löytyi kortti ja pikkuinen body ystävältä, joka ei ollut malttanut odottaa maaliskuuhun. 


SILTA III. Koukuttanut meidät ihan täysin. Mutta koska sarjasta on jäljellä enää yksi jakso, vinkkejä seuraavasta katsomisen arvoisesta sarjasta otetaan mielellään vastaan!


KEVYEMPI TYÖVIIKKO. Tämä viikko on minulla astetta kevyempi työviikko, jona olen päättänyt myös stressata vähemmän, jättää työt iltapäivisin koululle ja keskittyä kerrankin kunnolla asioihin, jotka tuovat minulle hyvää oloa. Viikko alkoikin ystävän kanssa maanantailounalla Passionissa, tiistaina rentouduin kasvohoidossa ja iltaisin olen joogannut sekä ahminut sivukaupalla hyvää dekkaria. Kelpaa, pitkästä aikaa.


ÄITIYSVAATTEET. Muutamaa äitiyspaitaa ja farkkuja lukuun ottamatta pukeudun edelleen pitkälti omiin vanhoihin vaatteisiini ihan vaan siitä syystä, etten ole löytänyt mistään minuntyylisiäni, kohtuuhintaisia äitiysvaatteita. 


VIIKONLOPPU. Tällä viikolla erityisen kiva: perjantaina vuoden ensimmäiset pikkujoulut, lauantaina päivä opiskelukaveriporukan kanssa ja sunnuntaina vielä joulumarkkinat. 


STARBUCKSIN KAHVI. Astetta parempi arki vitosella lähimarketista.

6 kommenttia:

 1. mistä näkyy siltä 3?????? ja tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylellä näkynyt jo tovin ja uusimmat jaksot tietty myös Areenasta. Ja apua, on ollut oikeastaan vielä parempi kuin kaksi edellistä kautta!

   Poista
 2. Me katotaan Sillan lisäks HBO:lta Fargoo, josta kakkoskausi on kesken ja The Leftovers, josta on kakkoskausi kahta jaksoa vaille kesken (nou en malta!). Sitten yksin katon Downton Abbeytä ja Siskonpetiä :D

  Vähän muuten huvitti toi alun avautuminen seesteisyydestä :DD Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, Siskonpedin olen unohtanut ihan täysin muutaman ekan jakson jälkeen - pitääkin heti avata tv jo valmiiksi ;). Ja Downton Abbeytä tuntuu nykyään suosittelevan vähän kaikki.

   Joo, seesteisyys on kyllä kaukana: vielä muutama viikko sitten laatoitin kylppäriä ja jo nyt on siinä ja siinä, että saan kannettua tämän mahan kävellen kahden kilometrin päähän työpaikalle :O...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Puss takaisin <3. (Kulkihan posti lakosta huolimatta muuten myös sinnepäin?)

   Poista