keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kuukauden salaatti: tonnikala-riisisalaatti.



TONNIKALA-RIISISALAATTI

riisiä
tonnikalaa
valkopippuria
suolaa
punasipulia
jääsalaattia
kurkkua
mustia oliiveja
kananmunia

sekä maun mukaan myös rucolaa ja fetaa


Keitä riisi, mausta se valkopippurilla ja suolalla ja sekoita joukkoon tonnikala. Keitä kananmunat, revi salaatti sekä paloittele sipuli, kurkku ja oliivit. Tarjoile patongin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tämä ei liity mitenkään tämän postauksen salaattiin... En ollut pitkään aikaan käväissyt sivuillasi ja nyt kun tulin, olikin tapahtunut paljon. Lämpimästi onnea uudesta pienestä ihmisestä, voikaa hyvin koko perhe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ihan totta: me siirryttiin vauva-arkeen ihan supernopeasti ja jopa vähän yllättäen (jos se nyt kahdeksan kuukauden raskauden jälkeen voi jotenkin yllättäen tulla..). Kiitos <3!

      Poista