lauantai 12. maaliskuuta 2016

Fransmannin lauantaibrunssilla.Mitä? Lauantaibrunssi Fransmannissa.

Milloin? Lauantaisin klo 11-14.

Kuka? Me neljä. Muuten sekä perheitä että kaveriporukoita.

Mitä maksoi? S-etukortilla 22,50 euroa aikuisilta ja 4-15-vuotialta euron ikävuodelta. Neljävuotias söi kuitenkin tänään brunssinsa ilmaiseksi, mistä iso peukku ravintolalle!

Mitä sisälsi? Runsaassa salaattipöydässä muun muassa kirsikkatomaatteja, marinoitua punasipulia, kurkkua, salaattia, pähkinöitä, paprikaa ja kastiketta. Perunasalaattia ja kinkkupiirakkaa. Chorizoa, ilmakuivattua kinkkua ja juustoa sekä lohta. Näiden lisäksi perinteisen aamiaspöydän nakit, pekoni, munakokkeli, croissantit ja paahtoleivät sekä jälkkäripöydässä muun muassa karkkeja, kakkua, hedelmiä ja juustoja.

Mitä erityistä? Perinteisen kahvin ja teen lisäksi useampia erilaisia mehuja karpalomehusta omenamehuun sekä maustettuja vesiä.

Arvio? Ehkä aamiaismaisempi kuin moni muu kaupungin brunsseista: ruokailemaan pääsee jo yhdeltätoista ja pöydästä löytyy esimerkiksi pekonia, nakkeja ja munakokkelia. Ystävällinen ja rento palvelu sekä lapsiperheille ehdottomana bonuksena (meidänkin testaama) iso leikkipaikka pallomerineen sekä hoitohuoneineen. Tykättiin.

Muuta huomioitavaa? Pikkuveli nukkui vaunuissaan tyytyväisenä jälkkärilautasen puoliväliin asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti