keskiviikko 21. syyskuuta 2016

I'm not saying I am Batman...


Nää on niitä viikkoja, joina sitä kuluu vielä tavallista enemmän. Kahvia, nimittäin. 

Ensin mies lensi neljäksi päiväksi työreissulle Århusiin, oli neljä päivää kotona ja jatkaa seuraavaksi Ateenaan. Oli mummolareissu bussilla kolmen kassin, lastenvaunujen, kahden pojan ja yhden kipeän jalan kanssa. Kahdet kaverisynttäri eri puolilla kaupunkia, viisivuotiaan kuviskoulu ja urheilukoulu ja yksi perjantaiporukan HopLop-reissu. Pikkuveljen neuvola ja sen isomman vasu. Yksi teki hampaita ja toinen olisi halunnut tietää Titanicista heti kaiken ja suuttui, kun sitä pyysi pukemaan päivävaatteet aamun Pikku Kakkosen jälkeen. Ja kaiken tämän härdellin keskellä meillä on tehty myös putkiremonttia (ihan koska juokseva vesi, hiljaisuus ja toimiva viemäri nyt ovat aivan yliarvostettuja asioita).

Että nää on niitä viikkoja, joina sitä kuluu tavallista enemmän. Mutta onneksi se on viime aikoina myös maistunut tavallista paremmalta. Kahvi, nimittäin, ja uudesta termosmukista juotuna.

Koska kahden kovaa vauhtia kasvavan pojan takia meillä on viime viikkoina tuotu ovesta sisään yksi jos toinenkin muovikassillinen uusia syys- ja talvivaatteita, sanoi minun sisäinen KonMarini (ja okei, myös kukkaroni), että itselleni en tänä syksynä osta yhtäkään uutta tusinaneuletta, farkkuja tai syystakkia, vaan kaivan kaapeista ne viimevuotiset, ihan hyvät. Yhden törsäilyn kuitenkin sallin itsellenikin, ja viime viikolla kipitin postiin hakemaan uuden kahvikuppini. Tällä viikolla olenkin keittänyt aina kerralla isomman satsin kahvia ja pakannut puistoon lähtiessämme vaunuihin mukaan myös Batman-pulloni sekä kaapista kaivamani suklaalevyn jämät. Kummasti yksi kahvi, hetki puistonpenkillä ja salassa syöty rivi suklaata on saanut nämäkin päivät tuntumaan edes vähän vähemmän kaoottisilta.

Batman-pulloni postipakettia pois heittäessäni huomasin kuoressa olevan tarran, joka julisti liikkeen myyvän tavaroita, joita et tarvitse - mutta haluat todella paljon. No niinpä. 

9 kommenttia:

 1. Hieno muki! Taidan haluta kans! Mistä niitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kieltämättä aika katu-uskottava ja koko puiston makein ;). Ja kahvikin pysyy lämpimänä useamman tunnin. Pulju.netistä löytyy :).

   Poista
 2. Hah, mikä mainos :D täälläkin on otettu kahvimuki kaapin ylähyllyltä käyttöön. On muuten Wienistä ostettu sellanen matkamuistokuppi ;) Tulee tarpeeseen koska tuo toinen keittää aina pannullisen kahvia vaikka olis tarkotus juoda vaan yks kuppi.. Tsemppiä arkeen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkamuistokupit on kyllä ihan parhaita <3. Itsekin olisin alun perin himoinnut Starbucksin termaria, mutta pitää hankkia sellainen sitten joltain reissulta.

   Poista
 3. Minäkin kaivoin kaapin kätköistä jonkun ilmaislahjatermarin..kahvia on tänä syksynä kulunut! Kuukauden kestänyt flunssa, miehen ylityöt ja päälle yskimisestä murtunut kylkiluu, ei tätä jaksa ilman kahvia! Vaikka elokuussa vielä vannoin, että kahvinjuonti rajoittuu aamuihin ja iltapäivisin juon vain (vihreää) teetä. As if!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, apua! Tsemppiä, toivottavasti pian helpottaa! Sormet ristissä toivon, ettei yksikään syysflunssa ehdi rantautua meille ainakaan nyt ennen leikkausta, ettei sitä jouduta sen takia siirtämään.

   Pitäisikin kyllä itsekin opetella juomaan tuota vihreää teetä!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Toivottavasti ette saa flunssaa, täällä on ollut todella sitkeää kantaa. Minä sairastin onneksi koko perheen puolesta, en tiedä miten olisin jaksanut, jos vielä lapsikin olisi ollut kipeä.

   Poista
  4. Tuo lapsi kipeänä-itse kipeänä -yhdistelmä on kyllä tosi raskas :(. Tosin kaukana ovat myöskin ne ajat, kun itse sairastaessaan sai maata koko päivän sohvalla katsomassa hömppäleffoja ja juomassa teetä...

   Poista