sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Hemma bra men borta bäst.


Ainahan se iskee suoraan kasvoille lomalta paluun jälkeen, arki nimittäin, mutta tällä kertaa se teki sen jotenkin tavallista voimakkaammin. Viikon aikana koko piha oli käännetty sellaiseen kuntoon, että kun illalla ajoimme kotiin, piti autolle ensimmäiseksi etsiä parkkipaikka joltain lähikadulta, sillä omalle paikalleen sitä ei voinut kuvitellakaan parkkeeraavansa. Väsytti, jääkaappi ammotti tyhjyyttään, keittiön ikkunalaudan yrtit olivat kaikki nuupallaanja eteisessä oli taas kerran asentajien jättämät viikon remonttipölyt. Ei auttanut muu kuin kaivaa heti ovella esille imuri ja ryhtyä sen jälkeen pyykinpesuun - ne siinä jättimäisessä vedettävässä laukussa olleet likaiset vaatteet kun piti saada pestyä ennen maanantaiaamuseitsemän vesikatkoa. 

Että ihan vielä ette pääse fiilistelemään meidän lomareissua ja niitä kymmeniä Tukholma-kuvia, jotka vielä koneella odottavat muokkaamista. Mutta pakko kuitenkin jo sanoa, että Tukholma se vaan jaksaa olla joka kerta ihan yhtä ihana!

2 kommenttia:

 1. Samaa mieltä Tukholman ihanuudesta! Eilen palattiin risteilyltä ja taidettiinpa istua samassa aamiaisbuffetissa lauantaiaamuna Gabriellalla.

  Terv. Soila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, oikeasti?! Ihan mahtavaa! Enhän mä vain kysellyt teiltä sitä wlanin salasanaa ja ihmetellyt puhelimen netin toimimattomuutta? Pieni on kyllä maailma, ihan huippua :)!

   Poista