keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Kaksi kirjaa kesälukemiseksi sekä herkkuja siihen kylkeen (sis. arvonnan).


Blogin Facebook-sivua seuraavat ehkä muistavatkin, kuinka huutelin toukokuun lopulla, josko ihan muutaman tykkäyksen päässä ollut kahdensadan tykkääjän raja olisi saatu rikki. Tällä viikolla tuo raja sitten ylittyikin, kiitos siitä teille. Rajapyykin kunniaksi lupasin järjestää blogin lukijoille pienen arvonnan, tämän blogin ensimmäisen. Vaikka itse osallistunkin mielelläni sekä blogiarvontoihin että erilaisiin Facebook-kilpailuihin, olen jostain syystä karsastanut niitä täällä omassa universumissani - ihan niin kuin kaupallisuutta, kuluttamista ja materialismia ylipäätään. Silti toisaalta vähän ihmettelen, miksi. Teitä on kuitenkin siellä Facebookissakin jo yli kaksisataa - ja blogin statistiikan mukaan paljon enemmänkin - ja ilman teitä tätä blogiakaan tuskin olisi.

Keskustelette, laitatte viestiä, painatte virtuaalisydäntä ja pysäytätte työpaikan naulakolla, koska joku postaus on jäänyt erityisesti mieleen. Kommentoitte Jyväskylä-postaukseeni, kuinka Kolmen viimeisen kohdan aikana pääsi poru! Nyt ulvon ikävästä, aivan liian kaukana maailman toisella puolen uudessa kotikaupungissani. Kiitos listasta ja itkuista, käytte lukemassa tekstejäni kuukausi ja vuosi toisensa perään tai eksytte blogiin sattumalta ja jäätte lukijoiksi. Siksi on kiva antaa jotain takaisinkin. Keräsinkin teille arvottavaksi kesäisen paketin, johon kuuluu kaksi erityisen hyvää kirjaa kesälukemiseksi - Romain Puértolasin ihan huikea Tyttö joka nielaisi Eiffel-tornin kokoisen pilven sekä Renée Knightin trilleri Kenenkään ei pitänyt tietää - Koto Desigmarketista ostamani Goodion käsintehty suklaa sekä Teeleidin Kesäyön kaipaus -teetä. Ainakin tämän kesäkuun ensimmäisen viikon koleisiin iltoihin tämä paketti sopisi kyllä enemmän kuin hyvin.

Arvontaan pääset osallistumaan blogin Facebook-sivulla. Kun siis tykkäät sekä blogin Facebook-sivusta että tästä arvontakuvasta, olet mukana kesäisen kirja- ja herkkupaketin arvonnassa. Arvonta on voimassa 12.6.2008  klo 23.59 saakka.


Iiik, onnea matkaan!


*Facebook ei ole osallisena arvonnassa eikä arvontaa ole toteutettu yhteistyössä minkään tahon kanssa

2 kommenttia: