tiistai 10. heinäkuuta 2018

Barcelonasta, hääpäivästä ja rakkauslukoista.


Jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, lomailee meidän perhe tällä hetkellä toivottavasti helteisessä Barcelonassa ja olemme jo päässeet kastamaan varpaamme Välimereen, Pikkuvelikin ensimmäistä kertaa elämässään. Tällä lomalla on nähtävyyksien sijaan tarkoitus keskittyä mereen, erityisen sileiden kivien keräilyyn, tapaksiin ja churroihin ja kierrellä nähtävyyksiä ilman painetta siitä, että pitäisi nähdä koko kaupunki, heti. La Sagrada Familiaakin ihailemme luultavasti ihan vain ulkopuolelta ja keskitymme sen sijaan etsimään kaupungin parhaita jäätelöitä.

Vasta loman jo varattuamme tajusimme miehen kanssa, että matka sattuu juuri meidän kahdeksannelle hääpäivällemme, joka on tänään. Koska tänä vuonna emme siksi pääsekään hääpäivänä esimerkiksi kahdestaan ulos syömään, päätimme tehdä jotain muuta spesiaalia: kahdeksan naimisissa vietetyn vuoden kunniaksi kiinnitämme tänään matkalaukussa tänne kuljettamamme rakkauden lukon jonnekin päin Barcelonaa. Ehkä etsimme Gaudin Park Güellista sen kaiteen, jossa jo ennestään roikkuu iso kasa lukkoja, tai sitten kiinnitämme lukkomme ihan vaan johonkin tavalliseen kaiteeseen Barcelonetan rannalla ja viskaamme avaimet Välimereen. Että sitten joskus, kun tulemme takaisin kiertämään ne nähtävyydet, joita emme nyt uimiselta ja jäätelön syönniltä ehtineet kiertää, voimme etsiä myös tämän lukon.

Pus ja onnea meille. Ja hei läheiset ja ystävät, merkatkaa jo nyt kalentereihinnne 10.7.2020, sillä silloin me pidämme hääpäivän kunniaksi kyllä todella isot ja riehakkaat juhlat!

Edellisvuosien hääpäiväpostaukset pääset lukemaan tästä ja tästä. Niissä kun oikeastaan on jo sanottu ihan kaikki.


"Ongelmat
ainahan meillä jotain pientä
halkeilee tapetit ja ovista vetää
astiat lentävät vaan muuttaisi en mitään

keskellä yötä nousen ylös 
ja katson kuinka maailma 
se pyörii radallansa
ja olet vielä siinä
ei meillä ole huolta
kuin lantin kaksi puolta
me olemme
meillä on toisemme."

Egotrippi: Ongelma

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea hääpäivänä ja ihanaa lomailua sinne Välimeren rannalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kylläpä tosiaan teki hyvää huuhtoa vuoden pölyjä Välimereen!

   Poista
 2. HYVÄÄ HÄÄPÄIVÄÄ JA ihanaa matkaa!Barcelona on ollut oma suosikki kaupunkikohteista.Olen blogiin siitä juttua joskus laittanutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin muuten heti katsomassa sinun Barcelona-vinkkisi, josko sieltä olisi löytynyt jotain mellekin. Harmittaa kyllä, ettei lopulta sitten ehdittykään Montjuïciin, jota oltiin suunniteltu jollekin päivälle, mutta toisaalta matka sinne olisi ollut ehkä vähän liikaa minun korkeanpaikankammolleni...

   Poista