tiistai 7. helmikuuta 2017

Never say never.


Vaikka yleensä shoppailenkin vaatteita todella vähän, niin aina silloin tällöin saan jostain vaatteesta päähänpinttymän. Tiedättehän? Viime syksynä tuo tuollainen vaate oli lämmin, musta parkatakki, jonka lopulta löysin Stadiumista ja joka viimeiset kolme kuukautta on ollutkin päivittäin kovassa käytössä puistonreunalla värvötellessä tai pulkkamäessä rymytessä. Loppuvuodesta taas sain päähäni tarvitsevani mustat pillifarkut ja jonkun tovin niitä täydellisesti sopivia etsittyäni löysinkin omani Vilan alerekistä. 

Ja sitten tammikuussa tajusin tarvitsevani keväisen, vuorettoman bomber-takin. Minä, joka aika tarkalleen vuosi sitten blogien, naistenlehtien ja nettikauppojen uusimpia kuvia selailtuani päivitin Facebookiin, kuinka

"Sitä mietin, että miten kummassa Bomber-takki voi olla kevään suurin hitti?!? Onko kaikki tosiaan unohtaneet ne oranssi-mustat pilottitakit, joiden olisi pitänyt jäädä sinne 90-luvulle?!"

Mutta tänä keväänä sellainen oli pakko saada, minunkin. Ja muutaman päivän käyttökokemuksen perusteella luulen, että tuosta bomberista tulee varmasti koko kevään lempparivaatteeni, ihan niin kuin niistä alennusmyynneistä löytämistäni pillifarkuista tai talveksi hankkimastani parkasta. Viime vuosina olen nimittäin oppinut ainakin tekemään parempia ostoksia ja jättämään ne muutaman käyttökerran vaatteet suosiolla kauppaan.

Ehkä näin iän karttuessa pitäisi oppia olemaan myös vähän vähemmän ehdoton. Joskus kun taisin kovaan ääneen julistaa myös pillifarkut ihan vihoviimeiseksi muotivillitykseksi, ja nykyään minulta löytyy vaatekaapista pelkästään niitä.

4 kommenttia:

 1. Moikka,
  rohkenen kommentoimaan, kun itse olen syksystä asti etsinyt juurikin Bomber-takkia. Vaikka Mikkelissä 90-luvulla asuneena jaan epämiellyttävän mielleyhtymän 90-luvun pilotteihin.
  Sovitin yhtä (täydellistä) Bomber-takkia Stokkalla, mutta kolminumeroisen, ei ykkösellä alkavan hinnan takia se sai jäädä sinne. Haluaisinkin kysyä, mistä löysit omasi? Itse en ole sopivaa sitten sen syksyn kokemuksen jälkeen löytänyt.

  Terv. Miina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mulla ihan sama: mietin pitkään, että tuleeko tästä lopulta kuitenkin mieleen ne yhdeksänkymmentäluvun musta-oranssit pilottitakit, jotka päällä yläasteen pahikset (en tietty minä!) aina juoksivat välituntisin tupakkapaikalle koulun taakse. Samoin tuota khakia värinä mietin myös siksi, ettei se vaan assosioituisi liikaa maihareihin ja metrohousuihin. On tämä ylianalysointi sitten hankalaa ;)!

   Tämä bomber löytyi lopulta kolmellakympillä Hennesiltä. Arvoin itse asiassa aika pitkään tämän ja roosanvärisen välillä ja hyllystä löytyi ainakin liila, mistä myös olisin pitänyt. Vilassa piipahdin muuten myös, siellä olisi ollut ruusukuvioinen bomber. Että aika paljon tuota valinnanvaraa nyt näyttää olevan :)...

   Poista
 2. Mä yhdyn tähän pillifarkkuasiaan, nauroin peilikuvalleni kun ekan kerran kokeilin ja nyt ei voisi muita käyttää! Ja syksyllä ostin pinkin bomberinkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisaalta nyt kauhistuttaa nuo uudelleen muotiin tulevat levenevät lahkeet: apua, kohtako taas farkkujen lahkeita saa repiä pyörän pinnojen välistä niin kuin viimeksi yhdeksänkymmentäluvulla :O?

   Poista