perjantai 19. lokakuuta 2018

Makuuhuoneen päivitys ja mitä se maksoi.Lähtötilanne:

Noin kymmenen neliön makuuhuone, joka muuttui kumman tyhjäksi Pikkuveljen muutettua lastenhuoneeseen ja pinnasängyn lähdettyä uuteen kotiin.


Missio: 

Päivittää, raikastaa ja ennen kaikkea selkeyttää makuuhuoneen yleisilmettä mutta niin, että uutta tulisi hankittua mahdollisimman vähän. Pitää makuuhuoneen sisustus sellaisena, että mahdollisen muuton yhteydessä sitä ei tarvitsisi taas päivittää uudestaan.


Toiveena:

Vähemmän tavaraa mutta enemmän persoonaa ja jonkinlaista särmää. Houkutteleva lukunurkkaus, johon köllähtää hyvän kirjan kanssa.


Mikä muuttui ja millä hinnalla:

Pikkuveljen pinnasängyn myynti Torissa: + 20 euroa 
Pikkuveljen pinnasängyn patjan myynti Facebook-kirppiksellä: + 5 euroa
Uusi kattolamppu Clas Ohlsonilta: - 27 euroa
Tauluhylly Ikeasta: - 10 euroa
Kaksi tyynynpäällistä sekä kaksi sisätyynyä Ikeasta vanhojen rikki menneiden tilalle: - 18 euroa
Kaksi uutta kehystä Ikeasta: - 4 euroa
Härmälehti ja pieni ruukku Plantagenista: - 6 euroa
Banksyn kortti ostettu kesällä Barcelonasta eurolla ja Be kind -printti sekä Banksyn Rage, the flower thrower -printti tulostettu itse


Muutoksen hinta yhteensä:

41 euroa


Viime vuoden heinäkuussa päivitimme lastenhuoneen yhden viisivuotiaan huoneesta eskarilaisen huoneeksi, jossa tilaa piti löytyä myös Pikkuveljelle. 266 euron muutoksen pääset katsomaan tästä.


(Ja kyllä, olen konmrittanut liinavaatekappimme sen verran tehokkaasti, että meiltä tosiaan löytyy enää vain muutama pussilakanasetti, jota parisängyssä käytämme.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti