perjantai 8. helmikuuta 2019

Viime aikojen parhaat second hand -löytöni lapsille.


Viime vuoden maaliskuussa kirjoitin parhaista kirppis- ja second hand -löydöistäni sekä siitä, kuinka olen yhdessä asiassa ihan hävettävän huono: minulla ei kerta kaikkiaan ole minkäänlaista kirppissilmää. Viime aikoina olen kuitenkin kehittynyt ainakin jonkin verran; en edelleenkään välttämättä osaa löytää itselleni niitä helmiä, joita ystäväni kantavat kotiin kirpputoreilta tai huutavat itselleen nettikirppiksiltä, mutta poikien vaatekaappeja olen viime aikoina täydentänyt lähinnä pelkästään käytetyillä vaatteilla. Viime kuukausina olen hankkinut muun muassa nämä:


Pilkullinen kauluspaita Pikkuveljelle, 3 euroa
Pomp de Luxin vaarinpaita esikoiselle, 3,5 euroa
Farkut esikoiselle, 3,5 euroa
Billebeinon collegepaita esikoiselle, 14 euroa
Ruudullinen kauluspaita Pikkuveljelle, 1,5 euroa
Adidaksen viininpunainen huppari esikoiselle, 15 euroa


Seuraavien viikkojen suunnitelmissa olisi myös kaivaa häkkivarastosta esiin ne meille pieneksi käyneet lastenvaatteet ja kaksi edellisestä kirppisprojektista jäljelle jäänyttä kassillista sitäsuntätä, lajitella ja hinnoitella ne ja organisoida taas yksi kirppisprojekti. Tulevaa muuttoa nimittäin helpottaisi kummasti, jos vanhasta asunnosta uuteen tarvitsisi siirtää vaan ne meille vielä tarpeelliset tavarat.

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt!Ja Billebeino on niin muodikas pikku kaverilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvemmin tulee ostettua lapsille merkkivaatteita, mutta näissä kyllä on toisaalta huomannut myös niiden hyvät puolet: esimerkiksi Billebeinon paita on käytettynäkin vielä todella siisti ja hyväkuntoinen ja menee esikoisen jälkeen varmasti vielä myös Pikkuveljelle,

      Poista