keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Viikko kanssani: tiistai.


7.00: Herätyskello soi, mutta pääsen ylös vasta kymmenen yli. Miehellä ja pojilla on myöhäisempi aamu, itse olin suunnitellut meneväni töihin kahdeksaksi. Ihan siihen en nyt ehdi: vasta tiistai ja jo nyt olen aivan poikki. Juon kupin kahvia ja vitamiinijuoman ja syön aamupalaksi juustosämpylän.

7.56: Näen kadun toiselta puolelta, kun bussi vilahtaa ohi. Niin maanantaita. 

8.07: Otan keskustassa juoksuspurtin ja ehdin kuin ehdinkin siellä aikaisempaan bussiin. Niin tiistaita.

8.22: Saavun töihin. Ennen tunteja vastaan viesteihin, käyn läpi rästihommia ja otan muutaman kopion. Kutosten ruotsissa opettelemme tänään adjektiivien taivutusta kolmen eri ryhmän kanssa ja englannin tunneilla teemme suullisia töitä pädeillä ja treenaamme epäsuoraa kysymyslausetta. Lounaaksi syön koululla kasvissosekeittoa, leipää ja mandariinin. Tuntien jälkeen kirjaan vielä ylös tuntityöt ja luen sähköpostin.

14.15: Lähden töistä bussille ja siitä hakemaan Pikkuveljeä päiväkodista.

15.15: Tulemme kotiin Pikkuveljen kanssa, tokaluokkalainen soittaa ovikelloa vähän myöhemmin. Esikoinen on lähdössä illalla kaveriporukalla elokuviin, joten olen ottanut loput töistä mukaan kotiin, jotta ehdimme syödä yhdessä ennen leffaan lähtöä. Laitan päivälliseksi riisiä, salaattia ja beanit-sataykastiketta, viikkaan pyykit kaappeihin ja korjaan keittiöstä aamuiset astiat, esikoinen tekee matematiikan läksyt ja Pikkuveli kokoaa palapelejä.

16.00: Mies tulee töistä kotiin ja syömme päivällistä.

16.30: Mies lähtee esikoisen kanssa keskustaan elokuviin. Lämmitän itselleni aamuiset kahvipannun loput ja lueskelemme Pikkuveljen kanssa Barbapapaa.

17.00: Pikkuveli katselee Ryhmä Hauta ja käyn itse samaan aikaan läpi seuraavan päivän työjuttuja. Sen jälkeen pelaamme yhdessä lautapelejä ja Pikkuveli askartelee samalla, kun itse selailen blogeja ja lueskelen sohvalla.

18.45: Lähdemme Pikkuveljen kanssa alakertaan saunaan. Saamme aikaan pienen kriisin, kun vasta saunassa huomaamme pillimehun jääneen eteiseen peilipöydälle. Sovimme matkalla takaisin ylös.

19.30: Laitan Pikkuveljelle iltapalaa ja myös loput perheestä saapuu kotiin. Henkien kätkemä on ollut hyvä. Pojat syövät jogurttia ja voileivät.

20.15: Mies lähtee saunaan esikoisen kanssa ja Pikkuveli menee iltasadun kautta nukkumaan. Kaivan esiin pädin ja alan kuunnella ja arvioida päivän englannin tuotoksia.

21.10: Lopetan työt tältä päivältä ja teen puolen tunnin joogan. Sen jälkeen teen itselleni iltapalaleivät ja luen hetken Kate Quinnin Metsästäjätärtä.

23.05: Nukkumaan (taas liian myöhään ja hyvänä aikomuksena herätä tavallista aikaisemmin jatkamaan töitä).


VIIKKO KANSSANI KOKONAISUUDESSAAN:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti