sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Kuluneen vuoden parhaat kirppis- ja second hand -löydöt.


Tuote ja hinta: farkkupaita, 2,5 euroa

Ostopaikka: Keskustan kirppis 

Hitti vai huti? Ehdottomasti hitti. Vanhan luottofarkkupaitani nepparien alettua irtoilla olin kierrellyt kirpputoreilla enemmän ja vähemmän aktiivisesti etsimässä sitä uutta täydellistä farkkupaitaa. Useampaa sovitinkin, mutta aina jokin puuttui: joskus paita ei ihan istunut, joskus hinta tuntui laatuun nähden liian isolta. Syksyllä löytyi tämä, joka on siitä asti ollut yksi vaatekappiini perusvaatteita.


Tuote ja hinta: luottoneule kolmessa eri värissä, 0,5-3 euroa/ kpl 

Ostopaikka: Keskustan kirppis

Hitti vai huti? Hitti. Löysin vaaleanpunaisen luottoneuleeni reilu vuosi sitten Keskustan kirppikseltä ja ihastuin tähän Hennesin malliin täysin: se on sopivan rento kotiin mutta toisaalta taas tarpeeksi siisti töihin ja tykkään siitä erityisen paljon mustien revittyjen farkkujen kanssa. Vaaleanpunaisen neuleen löydettyäni olen bongaillut samaa mallia myös eri väreissä. Keväällä löysin saman päivän kirpparilta vaaleansinisenä ja loppuvuodesta myös mustana. Kaikki ovat olleet käytössä viikoittain.


Tuote ja hinta: Vilan vaaleanpunainen sifonkipaita, 12 euroa

Ostopaikka: Herttala

Hitti vai huti? Hitti. Tämän paidan ostin elokuussa työporukan illanistujaisiin. Toiveena oli löytää jotain kivaa juhliin tai muihin tilaisuuksiin, mutta juhlien ja muiden tilaisuuksien puutteessa tästä on tullut ihan arkivaate töihin. Väri tuntui ensin vähän kummalta, mutta nykyään se on yksi luottoväreistäni.


Tuote ja hinta: talvikengät, 10 euroa

Ostopaikka: UFF

Hitti vai huti? Periaatteessa hitti. Vanhoista talvikengistä irtosi pohja, ja tarvitsin väliaikaiset kengät siksi aikaan, että saisin edelliset korjautettua suutarilla. UFFilta löytyi onneksi juuri oikeankokoiset ja -tyyliset. Nyt olen palannut taas käyttämään korjauttamiani Filan kenkiä, mutta näillekin varmasti löytyy käyttöä vielä jatkossakin.


Tuote ja hinta: Support your local -college, 15 euroa

Ostopaikka: Herttala

Hitti vai huti? Hitti. Support your localin collarista oli haaveillut jo pitkään, mutta uuden paidan hinta tuntui vähän suolaiselta. Tätä Herttalasta löytämääni paitaa olen pitänyt paljon.

 

Tuote ja hinta: harmaa Hennesin villapaita, 2 euroa

Ostopaikka: Keskustan kirppis

Hitti vai huti? Hitti. Tämän neuleen löysin helmikuun lopussa juuri silloin, kun lämpömittari näytti miinus kahtakymmentä. Paitaa on tullut käytettyä sekä töissä että kotona ja etenkin kylmällä se on ollt supermukava.

 

Ja hei, jos et enää muista,  niin toissavuonna ystäväni jakoivat vinkkejä Jyväskylän parhaisiin kirpputoreihin täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti