Kesäkuun vegenä kokataan uusimman K-Ruoka-lehden mifu-couscoussalaattia.
MIFU-COUSCOUSSALAATTI
ruukullinen rucolaa
2 dl couscousia
2 dl vettä
suolaa
mustapippuria
rasiallinen kirsikkatomaatteja
puolikas kurkku
avokado
punasipuli
1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
paketillinen Mifu paprika-chili-suikaleita
Kiehauta vesi kattilassa, mausta suolalla ja lisää joukkoon couscous. Ota kattila pois liedeltä, peitä kannella ja anna couscousin turvota rauhassa viitisen minuuttia. Lisää öljy ja paloitellut aurinkokuivatut tomaatit.
Ruskista mifu öljyssä pannulla ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paloittele kurkku, kirsikkatomaatit, sipuli ja avokado. Sekoita salaattiaineet keskenään ja revi joukkoon reilusti rucolaa. Tarjoile kastikkeen ja leivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti