Joulukuun vegenä kokataan kermaista pastaa, jonka ohjeen löysin Beach House Kitchen -blogista ja muokkaisin meidän jääkaapin sisältöön sopivammaksi.
PAPRIKA-AVOKADOPASTA
3 suippopaprikaa
1 avokado
2 valkosipulinkynttä
2 tl limenmehua
2 rkl oliiviöljyä
1/2 dl parmesaania
1 dl kaurakermaa
suolaa
mustapippuria
Pese ja halkaise paprikat, poista siemenet ja paahda paprikoita 220-asteisessa uunissa kuori ylöspäin noin vartin ajan, kunnes paprikat ovat alkaneet saada väriä. Irroita kuori.
Laita blenderiin avokadon hedelmäliha, kuoritut paprikat, limenmehu, parmesaani, valkosipulinkynnet, kaurakerma, oliiviöljy ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi ja sekoita kastike pastan joukkoon. Lisää päälle yrttejä ja parmesaania ja tarjoa tofun tai härkäpapupullien kanssa.
Jotain muuta pastaa?
kokeile vaikka
tomaatti-cashewpastaa,
basilika-alfredopastaa
tai
juustoista kasvispastaa
Täytyypä kokeilla. Kuulostaa hyvältä, ja ilman reseptejä pitkään kokattuani tuntuu taas, että tekee jatkuvasti niitä samoja ruokia härkiksestä, Beanitista, nyhtökaurasta ja kanasta.
VastaaPoistaSuosittelen! Mä testailen uusia reseptejä jos en ihan joka viikko niin vähintään joka toinen, mutta silti tuntuu, että samat ruuat pyörivät ruokalistalla viikosta toiseen.
Poista