Maaliskuun vegenä kokataan supernopeaa nuudelikeittoa, jonka ohjeen nappasin Tiia Rantasen Instagramista ja joka sopii erityisesti niihin päiviin, jolloin ei oikeasti edes ehdi kokata yhtään mitään.
SUPERNOPEA NUUDELIKEITTO
kasvisnuudeleita
kaali-purjo-sipulisekoitusta
2 rkl maapähkinävoita
4 tl Pirkka rapeaa valkosipulia
4 tl soijaa
kevätsipulia
maapähkinöitä
vettä
Sekoita maapähkinävoi, rapea valkosipuli sekä soija keskenään. Lisää kulhoon kaali-purjo-sipulisekoitus sekä silputtu kevätsipuli ja kääntele joukkoon maustetahna. Lisää nuudelit ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin, että kaikki ainekset peittyvät.
Anna tekeytyä kannen alla kunnes nuudelit ovat kypsyneet. Koristele kevätsipulilla ja maapähkinöillä.
Jotain muuta nuudeleista?
Kokeile vaikka
tai
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti