torstai 10. maaliskuuta 2016

Erittäin hyvä ja erittäin juustoinen kasvispasta.


Joku ehkä muistaakin meidän ikuisuusprojektin, jossa etsimme nelivuotiaallekin maistuvaa kasvisruokaa, siis muutakin kuin pinaattilettuja. Viikonloppuna löysimme vihdoin yhden. Bonuksena toki vielä se, että ruoka maistui erityisen hyvin myös perheen aikuisille. Tämän juustoisen kasvispastan ohjeen nappasin täältä, ja voin suositella erityisellä lämmöllä kyllä muillekin. Parmesaani-mozzarella-tomaatti-yhdistelmähän ei edes voi olla pahaa, eihän?



KAHDEN JUUSTON PINAATTIPASTA

täysjyväspagettia
oliiviöljyä
kaksi valkosipulinkynttä
yksi iso punasipuli
rasiallinen kirsikkatomaatteja
nelisen kourallista tuoretta baby-pinaattia
pala mozzarellaa
pala parmesaania
mustapippuria
suolaa

Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä. Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä hetki pannulla oliiviöljyssä. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit ja kääntele niitä hetki. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon huuhdellut pinaatit. Hetki kääntelyä riittää, pinaatit vetäytyvät nopeasti.

Käännä lämpö kokonaan pois ja lisää pannulle paloiteltu mozzarella sekä parmesaania. Kaada päälle keitetty pasta ja sekoita nopeasti. Lisää vielä tarvittaessa mausteita ja kuorruta parmesaanilla maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti