Huhtikuun vegenä kokataan tex mex -salaattia, joka valmistuu lounaaksi vaikka edellisillan tortillojen jämistä. Ohjeen löysin alun perin Sara Vannisen blogista, mutta muokkasin mieleisekseni.
TEX MEX -SALAATTI
1 pkt tex mex -härkistä
taco-mausteseos
vettä
salaattia
lehtikaalia
valkosipulia
mustapippuria
suolaa
kirsikkatomaatteja
avokadoa
chiliä
korianteria
oliiviöljyä
nachoja
Revi lehtikaali palasiksi ja paista pannulla öljyn, valkosipulin, suolan ja mustapippurin kanssa. Nosta sivuun odottamaan.
Paista härkis ja lisää joukkoon taco-mausteseos sekä loraus vettä. Anna tekeytyä hetki.
Revi salaatti ja pilko avokado, kirsikkatomaatit ja chili. Sekoita salaattiainekset keskenään ja lisää päälle korianteria ja nachomurusia.
Jotain muuta salaattia?
Kokeile vaikka
nyhtökaura-nuudelisalaattia ja maapähkinäkastiketta
tai
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti