keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Kuukauden vege: delikaura-sienipasta.

 

Toukokuun vegenä blogissa laitetaan tryffelillä maustettua kermaista delikaura-sienipastaa, jonka ohje tuli meille Vegeboksin mukana ja jäi vakioreseptiksi.


DELIKAURA-SIENIPASTA

punasipuli

2 valkosipulinkynttä

puolikas chili

1 rs herkkusieniä

1 rs rucolaa

oliiviöljyä

2 ps sieni-tryffeli-delikauraa

suolaa

mustapippuria

kuivattua timjamia

1 rkl valkoviinietikkaa

1 prk kaurakermaa

2 dl vettä

puolikkaan sitruunan mehu

puolikas ruukku korianteria

400 g pastaa


Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet ja suikaloi chili. Huuhtele ja viipaloi herkkusienet.

Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää pannulle sipulit, chili ja sienet. Paista käännellen muutama minuutti.

Lisää pannulle delikaura ja kääntele vielä hetken aikaa. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, timjamilla ja valkoviinietikalla. Lisää pannulle kaurakerma ja vesi ja anna kastikkeen hautua pastan kypsymisen ajan.

Keitä pasta al denteksi.

Sekoita pasta ja kastike ja lisää joukkoon korianteri ja rucola. Mausta sitruunan mehulla.


Jotain muuta pastaa?

Kokeile vaikka

paprika-avokadopastaa

tai

basilika-alfredopastaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti