Toukokuun vegenä blogissa laitetaan tryffelillä maustettua kermaista delikaura-sienipastaa, jonka ohje tuli meille Vegeboksin mukana ja jäi vakioreseptiksi.
DELIKAURA-SIENIPASTA
punasipuli
2 valkosipulinkynttä
puolikas chili
1 rs herkkusieniä
1 rs rucolaa
oliiviöljyä
2 ps sieni-tryffeli-delikauraa
suolaa
mustapippuria
kuivattua timjamia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 prk kaurakermaa
2 dl vettä
puolikkaan sitruunan mehu
puolikas ruukku korianteria
400 g pastaa
Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet ja suikaloi chili. Huuhtele ja viipaloi herkkusienet.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää pannulle sipulit, chili ja sienet. Paista käännellen muutama minuutti.
Lisää pannulle delikaura ja kääntele vielä hetken aikaa. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, timjamilla ja valkoviinietikalla. Lisää pannulle kaurakerma ja vesi ja anna kastikkeen hautua pastan kypsymisen ajan.
Keitä pasta al denteksi.
Sekoita pasta ja kastike ja lisää joukkoon korianteri ja rucola. Mausta sitruunan mehulla.
Jotain muuta pastaa?
Kokeile vaikka
tai
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti