Maaliskuun vegenä blogissa kokataan romesco-pastaa paprikasta, kirsikkatomaateista, härkismurusta ja mozzarellasta. Alkuperäinen ohje löytyi Viimeistä murua myöten -blogista.
ROMESCO-PASTA
tagliatellea
3 punaista paprikaa
1/2 chili
2 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
1 pkt Beanit-härkäpapumuruja
vihreitä oliiveja
mozzarellaa
kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
Valmista paprikakastike. Halkaise paprikat ja poista kannat ja siemenet. Asettele paprikat pellille leivinpaperin päälle leikkuupinta alaspäin ja paahda 225-asteisessa uunissa puolisen tuntia, kunnes paprikat pehmenevät. Poista kuoret ja laita paprikat kulhoon pilkotun chilin sekä muiden kastikeaineiden kanssa. Surauta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Keitä pasta. Sekoita pastan joukkoon paprikakastike ja anna vielä kuumentua miedolla lämmöllä. Lisää oliivit, härkäpapumurut ja halkaistut kirsikkatomaatit ja hämmentele sekaisin. Lisää lopuksi mozzarella ja basilika ja rouhi päälle mustapippuria.
Jotain muuta pastaa?
Kokeile vaikka
tai
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti